مشخصات کباب بناب

مشخصات کباب بناب

زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه

فهرست مطالب …

مشخصات کباب بناب

  • گوشت: مدیریت کباب یک بناب در صادقیه  در این مقاله بیان کرده است که کباب بناب از گوشت گوسفندی تازه و چرب تهیه می‌شود.
  • ادویه: در تهیه کباب بناب از نمک، فلفل سیاه و زعفران استفاده می‌شود.
  • پخت: کباب بناب به صورت سنتی بر روی آتش ذغال پخته می‌شود.
  • اندازه: کباب بناب به طور معمول در سیخ‌های بزرگ و به وزن 100 تا 250 گرم تهیه می‌شود.
  • سرو: کباب بناب با نان سنگک، سبزی ریحان، گوجه کبابی و سماق سرو می‌شود.

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

نکاتی در خصوص پخت کباب بناب
نکاتی در هنگام انتخاب کبابی

دیدگاهتان را بنویسید