مشخصات کباب بناب
زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
فهرست مطالب …
مشخصات کباب بناب
- گوشت: مدیریت کباب یک بناب در صادقیه در این مقاله بیان کرده است که کباب بناب از گوشت گوسفندی تازه و چرب تهیه میشود.
- ادویه: در تهیه کباب بناب از نمک، فلفل سیاه و زعفران استفاده میشود.
- پخت: کباب بناب به صورت سنتی بر روی آتش ذغال پخته میشود.
- اندازه: کباب بناب به طور معمول در سیخهای بزرگ و به وزن 100 تا 250 گرم تهیه میشود.
- سرو: کباب بناب با نان سنگک، سبزی ریحان، گوجه کبابی و سماق سرو میشود.
این مطالب را از دست ندهید